Over Subsidiefocus

Van gesignaleerde kans tot een succesvolle subsidieaanvraag
Portrait photo of Roy Hoven
Roy Hoven Manager Subsidiefocus

Wij zijn een landelijk opererend subsidieadviesbureau en we richten ons op subsidiemanagement in de breedste zin van het woord. De consultants van Subsidiefocus begeleiden innovatieve ondernemingen bij het gehele subsidietraject.

Subsidiekansen: thuis in elke branche

Onze consultants zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en subsidiekansen in de branches Agro, Tuinbouw en Uitgangsmaterialen, Agri en Food, Hightech Systemen en Materialen, ICT en Creatieve Industrie, Logistiek, Life Sciences en Health, Chemie, Energie en Non-profit. 

Wij zijn uw persoonlijke sparringpartner en vertalen uw plannen naar subsidiekansen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren subsidiekansen en begeleiden u bij het gehele subsidietraject: van voorbereidingen om aan de eisen te voldoen tot en met de succesvolle subsidieaanvraag.

Momenteel zijn er subsidiemogelijkheden binnen o.a.:

Persoonlijk en proactief

Wij hechten waarde aan een persoonlijke relatie. Subsidiefocus biedt u dan ook persoonlijke begeleiding gedurende het gehele subsidietraject. Daarnaast blijven wij graag inhoudelijk op de hoogte van uw bedrijfsactiviteiten. Onze consultants hebben dan ook regelmatig contact met u om uw plannen en projecten met u te bespreken. 

Persoonlijk en proactief handelen en met u meedenken staan hierbij centraal. Alle activiteiten die bijdragen aan een succesvol subsidieaanvraag kunt u aan ons overlaten, bijvoorbeeld het in kaart brengen van uw subsidiekansen, het opzetten van uw projectmanagement en ondersteuning gedurende de looptijd van het project. 

Wilt u meer weten over Subsidiefocus? Neem dan contact op met Roy Hoven via telefoonnummer 073-6465303 of stuur Roy een mail.

Referenties Subsidiefocus

Benieuwd waarom onze klanten voor Subsidiefocus hebben gekozen? Ze vertellen het zelf in onze referentieverhalen.

Ook interessant voor u:

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan